Kleine voorstelling van mezelf

Gepubliceerd op 18 augustus 2020 om 12:16

Ik ben geboren in een klein dorpje in Oost Vlaanderen. Meer bepaald in Beveren Waas op 7 april 1981.Gelukkig opgegroeid maar zoals bij iedereen heeft ieder huisje zijn kruisje. Ik heb zoals velen school gelopen tot mijn 18.

Nu ben ik mama van 4 kinderen, waarvan al enkele volwassen zijn. Na enkele normale jobs te hebben uitgevoerd ben ik op zoek gegaan naar wat nu echt mijn passie is. Omdat ik ziek werd moest ik dingen opgegeven, maar wou me niet gewonnen geven. Ik heb een aantal cursussen doorlopen. Een getuigschrift gehaald voor Medisch secretariaat, toen ik daarna besefte dat het toch niet helemaal mijn ding was. Ik ben graag creatief bezig, tekenen, fotografie...

Ik lees graag en hou van verhalen, dus ben ik beginnen nadenken over een boek schrijven. Wat als?

Eigenlijk was ik daar al een tijdje met bezig maar schoof het elke keer van me af. Ik een boek schrijven, laat me niet lachen. Waar zou ik beginnen?

Dus besliste ik op een dag, ik schrijf me gewoon in voor een cursus Creatief Schrijven.

Wanneer deze was aangekomen ben ik ook meteen begonnen. Ik had er zoveel plezier in en had nooit gedacht dat het me eigenlijk nog zou lukken ook. Niet dat er nu al een boek op papier staat, ik ben begonnen en er staat al een stukje op papier. Enfin, papier eerder laptop.

Nu kreeg ik het idee om een schrijversdagboek op te starten en deze te delen. Misschien kan ik wel een inspiratie zijn voor zij die ook beginnen te schrijven. Vandaar Schrijverszone.

Zo kunnen jullie mee volgen dat niet alles van een leien dakje loopt of zal lopen. Dat alles een tijd en plaats heeft, en dat alles ook met vele emoties gepaard zal gaan.

Dus bij deze zijn jullie van harte welkom op mijn nieuwe blog!

Ik zal wekelijks of wie weet frequenter een stukje van mijn dagelijkse schrijfperikelen delen.

Iedereen is welkom!

See you soon!

En voor zij die schrijven, blijf schrijven, geef niet op!

 

 PS: voor updates wanneer er een nieuw blog wordt gepost - volg me op Facebook of Twitter.

Reactie plaatsen

Reacties

Thijs Jacobs
3 jaar geleden

Ik wens u succès.